Skoda Fabia Monte Carlo

Skoda Fabia și Fabia Combi vor primi la Geneva o versiune numită Monte Carlo. Aceasta urmează exemplul variantei Monte Carlo a generației precedente Fabia și duce mai departe posibilitățile de personalizare în gama modelului ceh de clasă mică. Varianta Monte Carlo a lui Fabia vine în standard cu jante de 16 inch vopsite în negru luios, geamuri spate fumurii, ornamente de caroserie vopsite într-o nuanță lucioasă de negru și un montant B fumuriu care partă sigla Monte Carlo. Elementele exterioare vopsite în negru sunt: capacele oglinzilor, grila frontală, rama geamurilor, ornamentele montate pe pragurile laterale și pe barele de protecție. În plus, plafonul panoramic are o tentă fumurie pronunțată la variantele Monte Carlo.

La nivelul habitaclului, Skoda a echipat varianta Monte Carlo a lui Fabia cu un volan sport cu trei spițe. Acesta din urmă este îmbrăcat în piele și are cusături de culoare roșie. Scaunele din față au un profil sportiv și se bucură de o tapițerie specială, specifică variantei Monte Carlo. Ornamentele de la bord continuă tematica exterioară de negru lucios. Opțional, cei de la Skoda vor oferi suspensii sport pentru variantele Monte Carlo ale lui Fabia, dar motorizările nu sunt modificate în niciun fel.

Spre deosebire de generația precedentă a lui Fabia, versiunile Monte Carlo nu vor fi intermediare între gama standard și varianta de performanță. Acestea vor suplini Fabia RS pe partea estetică, în timp ce performanțele superioare asigurate de acea variantă nu vor mai fi atinse la volanul unui Fabia de serie. Cehii au decis să renunțe la versiunea RS a lui Fabia pe fondul vânzărilor slabe, dar versiunile Monte Carlo sunt oferite pentru clienții care caută un aspect sportiv fără să fie interesați de latura de performanță a modelelor cu un asemenea design.

 

Via Skoda

Comentarii

comentarii

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>