SAM 2016-SKT PERFORMANCE prezent la eveniment.

IMG_6827 IMG_6807 IMG_6830 IMG_6832 IMG_6816 IMG_6844IMG_6848 IMG_6852 IMG_6854 IMG_6846 IMG_6858 IMG_6866Anul acesta are din nou loc Salonul Auto Moto ,in locatia cunoscuta de toata lumea ,la Casa Poporului

Avem:

In weekend-ul 23 si 24 Aprilie va avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, in cadrul Salonului Auto Moto,DRIFT GRAND PRIX - concurs de drift, ce se va desfasura pe o suprafata de 17.000 mp, o premiera la Salonul Auto Moto.

In cadrul concursului de drift vom avea alaturi de noi campioni de renume, direct din Campionatul National de Drift.
Concursul de drift se va desfasura pe un traseu tehnic, de viteza, respectand normele de siguranta.
In cadrul concursului sunt puse la bataie numeroase premii.
  • Premiul I :  500 euro
  • Premiul II:  300 euro
  • Premiul III: 150 euro

Anul acesta, atractiile pentru motocicisti va sunt oferite in cadrul Salonul Auto Moto impreuna cu echipa SLOWRIDERS.

Este o premiera pentru un eveniment auto-moto din Romania, ca un RG sa sustina campania SALONUL AUTO MOTO de constientizare a prezentei in trafic a motociclistilor.
De asemenea, este in egala masura un mesaj de constientizare transmis si catre motoclisiti, ei insisi participanti activi in trafic.
Tuning show,adica mai toate cluburile din Bucuresti si nu numai prezente outdoor,iar indoor mai multe reprezentante auto sau firme de detailing sau tunning.
Cam asta este programul si atractiiile oferite de organizator.
De punctat faptul,ca,locurile de parcare promise- defapt Bd Unirii inchis si toata zona din jurul Palatului,ceea ce pentru bucuresteni este un mare –
Zona de dinauntru nu prea te atrage, fiind reprezentante auto banale,zona de afara unde este zgomot fum si galagie atrage pe toata lumea.
Impresia lasata de zona de drift-f bine organizata cu tribune si tot ce trebuie.
Zona de tunning in schimb,inghesuita nu din vina organizatorului ci din cea al locatiei,masini destul de multe si de tari,insa destul de putine proiecte noi fata de anul trecut.
Parerea noastra ,SKT Performance ,ca si participanti este asa si asa,destul de bine organizat,multi vizitatori,dar-se poate si mai bine.Sustinem sus si tare locatia ROMEXPO, unde nu trebuie sa inchizi traficul,unde ai loc berechet samd.
Pentru iubitorii SkodaToys ,AM FOST PREZENTI SI LA ACEST eveniment,prin intermediul SKT Performance-noua divizie de masini drag si expo .
Pana la urmatorul eveniment ,inca o zi ne mai puteti vedea acolo.
Articol-Liviu Raportaru12471511_1928147994077319_2097179701739777631_o

Comentarii

comentarii

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>