Noul Superb break 2015

Nava amiral Skoda,va fi lansata la salonul de la Frankfurt in toamna lui 2015.

Cum era de asteptat,este si cel mai spatios autoturism al celor de la Skoda..,cu un spatiu interior cum ne-am obisnuit deja ……..foarte generos.

Portbagajul , 2.000 de litri și 660 litri cu spătarul banchetei la locul lui.

skt 2Astfel, ampatamentul a fost crescut cu 80 mm până la 2.841 mm (mai mult decât lungimea totală a unui smart Fortwo), iar ecartamentul este acum de 1.584 mm în față și 1.572 în spate. Spațiul lateral pentru șofer și pasager a crescut cu 39 mm în timp ce spațiul pentru cap este de 995 mm în față și 1.001 în spate – mai mult decât la orice alt model din segment

Spatiul,este cuvantul cel mai des intilnit la SUPERB,spatiul este la locurile din spate de 157 mm distanta genunchi scaun,bancheta este mai lata cu 70 mm,,normal cel mai mare din gama.

Multi spun ca normal este un A6,pentru saraci sau alte comentarii rau voitoare,si da intradevar se poate pune pe ea orice dotari de pe Audi dar designul este clar Skoda,iar pretul in comparatie din nou este mult in avantajul Skoda.

In general este un autoturism care se adreseaza familistilor,in occident fiind mai vandut breakul decat sedanul,dar designul este foarte sportiv,agresiv chiar  datorita muchiilor ascutite,deci nu este banala intr-un cuvant ci chiar din contra.

Sa trecem la motorizare,atat diesel cat si benzina incepem de la 120 hp si terminam la 280hp.

Diesel-urile asigură între 120 şi 190 CP şi reprezintă restul de trei motoare din oferta celei de-a treia generaţii Skoda Superb.

 Încă de la echiparea standard, modelul va avea sistem de recuperare a energiei la frânare şi Start-Stop, menite să asigure un consum mai mic cu până la 30% faţă de generaţia precedentă, în timp ce nivelul de putere a crescut cu până la 20%.

Propulsoarele vor fi preluate de la Superb Sedan, ceea ce înseamnă că noul Superb Combi va beneficia de şase variante de motorizare – trei pe benzină (1.4 TSI 125 CP, 1.4 TSI ACT 150 CP şi 2.0 TSI 220 CP) şi trei diesel (1.6 TDI 120 CP, 2.0 TDI 150 CP şi 2.0 TDI 190 CP). Versiunea 2.0 TDI 190 CP poate fi configurată şi cu tracţiune integrală. Motoarele pot fi cuplate la o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau ala una de tip DSG, cu tot atâtea rapoarte.

In concluzie,se configureaza inca un nou succes Skoda.

Publicat:Liviu Raportaru

skt4

skt 3

skt 1

Comentarii

comentarii

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>